Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Procurorul general al României, Gabriela Scutea

Dosarul accidentului ministrului Transporturilor va fi cercetat la Parchetul General

Dosarul accidentului rutier în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost preluat de Secţia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 04.09.2020 - 00:13

Procurorul general al României, Gabriela Scutea, a dispus, joi, ca dosarul accidentului rutier în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, să fie preluat de Secţia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General.

Imediat după accident, în prima fază, dosarul a fost deschis de procurorii din Piteşti. Aceștia l-au trimis, joi dimineață, la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, întrucât conducătorul auto care a comis accidentul (șoferul ministrului Bode) este cadru militar, angajat al Serviciului de Protecție și Pază (SPP). 

În final, joi după-amiază, procurorul general Scutea a dispus ca dosarul să fie mutat la Parchetul Militar de rang superior - adică la Secţia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General.

Principala acuzație împotriva șoferului este aceea de vătămare corporală din culpă.

Comentarii