DIICOT (Foto: Arhivă)

Doctorul Lucan - prima reacție după ce DIICOT i-a descoperit agenda secretă

În ziua de Crăciun, medicul Lucan a fost adus de la Cluj la București, unde a fost la poliție pentru controlul judiciar și a oferit primele declarații.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 25.12.2017 - 11:43

Procurorii au descoperit asupra medicului Mihai Lucan, în seara în care a fost audiat la sediul DIICOT, un jurnal în care acesta avea notat că fosta sa avocată trebuia să alcătuiască, pentru a-l proteja, un sistem relaţional format din procurori, judecători şi angajaţi SRI, dar şi detalii din viaţa procurorului de caz, au precizat surse judiciare.

”Mai am o agendă, dacă vreți vi-o dau, ca să vedeți cât de secretă e. Nu comentez ce spun procurorii. Crdeți că am vrut să-l abordez pe șeful DIICOT? Ați interpretat greșit. Doar Dumnezeu poate să mă protejeze.”, a spus Mihai Lucan.

Sursele citate au arătat că, având cunoştinţă că este vizat într-un dosar DIICOT, în luna iulie 2017 Lucan ar fi notat în jurnal că fosta sa avocată trebuie să facă un cerc protector în jurul său şi să realizeze un sistem relaţional cu oameni din sistemul judiciar, respectiv, procurori, judecători, poliţie şi SRI.

Comentarii