DNA are în lucru 64 de dosare legate de achizițiile din timpul pandemiei

Procurorii DNA au în lucru 64 de dosare legate de achizițiile din timpul pandemiei, unele dintre ele fiind legate de compania Unifarm.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

01.10.2020 - 19:42

Procurorul șef al DNA, Crin Bologa, a anunțat, joi, că procurorii anticorupție au în lucru 64 de dosare legate de achizițiile din timpul pandemiei, unele dintre ele fiind legate de compania de stat Unifarm.

"În prezent avem în instrumentare 64 de dosare legate de corupţie ale unor funcţionari publici implicaţi în combaterea pandemiei şi în achiziţionarea de materiale în pandemie. Cel mai înaintat dosar este dosarul Unifarm - unul dintre dosarele Unifarm. Discutând cu procurorii de caz, în această săptămână se pare că vor fi trimişi în judecată cinci șase inculpaţi - şi cu rechizitoriu şi cu acordul de recunoaştere", a precizat procurorul șef Crin Bologa.

La aceste dosare se lucrează în contextul în care fostul director general al Unifarm, Adrian Ionel, este cercetat sub control judiciar de procurorii DNA, într-un dosar în care este acuzat de luare de mită și de abuz în serviciu.

Comentarii