Foto: Arhivă

DIICOT a capturat peste două kilograme de droguri în județul Suceava

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Suceava au dispus reţinerea pentru 24 de ore, duminică, a inculpatului Constantin Teodorescu pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 25.12.2017 - 13:54

În aceeaşi zi, Tribunalul Suceava a decis arestarea suspectului pentru 30 de zile, informează DIICOT.

în cauză există suspiciunea rezonabilă că inculpatul a deţinut în locuinţa sa aproximativ 2.300 grame de canabis, cu scopul de a fi oferit spre vânzare.

În cursul zilei de 23 decembrie cel în cauză a fost depistat în trafic, de către organele de poliţie, având asupra sa 1.024,1 grame, din cele menţionate anterior, cantitate pe care urma să o comercializeze.

Tot pe 23 decembrie a fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa inculpatului Constantin Teodorescu din comuna Volovăţ, judeţul Suceava, de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Suceava împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul BCCO Suceava, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de aproximativ 1.300 grame de fragmente vegetale, ce prezintă caracteristicile plantei de canabis, precum şi sumele de 12.000 de lei, 3.060 de euro şi 40 de lire sterline.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale. La acţiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale - IPJ Bacău.

Comentarii