Foto Arhiva

DGPMB: Poliţiştii au reţinut un bărbat bănuit de corupere sexuală a minorilor

Poliţişti din cadrul DGPMB au reţinut un bărbat, în vârstă de 35 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.05.2018 - 11:04

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Agerpres, la data de 24 mai a.c., în jurul orei 14,45, poliţişti din cadrul Secţiei 15 au fost sesizaţi, prin intermediul 112, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 12 ani, în timp ce se întorcea la domiciliu, a observat un bărbat complet dezbrăcat, ce săvârşea acte de onanism în scara blocului, moment în care fata s-a speriat şi a intrat rapid în locuinţă.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că o altă femeie, la aceeaşi dată, în jurul orei 14,50, a observat un bărbat complet dezbrăcat, în aceeaşi ipostază. Atunci când a văzut-o, bărbatul a fugit pe scări.

În urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat şi depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, în sarcina căruia a fost reţinută săvârşirea faptei reclamate, din verificările efectuate reieşind faptul că faţă de acesta era dispusă măsura controlului judiciar pentru săvârşirea a două fapte similare, la data de 12 ianuarie şi 18 aprilie a.c., pe raza Secţiei 13 Poliţie. La acel moment a fost reţinut, iar ulterior a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Comentarii