19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăDeclarații cutremurătoare ale mamei criminalei de la metrou

Declarații cutremurătoare ale mamei criminalei de la metrou

Alina Ciucu locuia în Bucureşti cu iubitul ei, iar seara trecută a avut parte de un sfârşit tragic. În timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, o femeie în vârstă de 36 de ani, Magdalena Şerban, a împins-o pe şinele trenului şi apoi a lovit-o cu picioarele pentru a o împiedica să urce. În numai câteva secunde, trenul a ajuns în staţie şi, deşi mecanicul a frânat brusc, Alina a fost strivită între peron şi tren.

Prin telefon, la Acces Direct, pe Antena 1, Constanţa, mama Magdalenei, a povestit detalii neştiute despre fiica ei. “Fata mea a plecat din Craiova în 2008, în Spania şi acolo a păţit ceva groaznic. O prietenă de-a ei, Popescu Iulia, a luat-o acolo. A păţit acolo ceva în Spania, o traumă, de atunci s-a îmbolnăvit. Ne-a anunţat ambasadoarea României în Spania şi s-a dus bărbată-miu acolo şi a stat cu ea în spital. Este bolnavă, am încercat în toate felurile să o contactăm, nu a vrut Salvarea, nici medicii din Craiova să ne ajute să o internăm.”

Femeii i s-au cerut detalii despre ce s-a întâmplat în Spania şi a spus: “A fost închisă acolo, au băgat bărbaţi peste ea, maltratată. La o prietenă la care a fost ea acolo. Bărbatul meu a fost acolo, a stat cu ea în spital şi a auzit vorbindu-se. Odată a auzit că au băgat 7 bărbaţi la ea. Vă daţi seama, cum să mai fie om!?”

Magdalena Şerban a ajuns la un spital de psihiatrie din Spania, acolo unde a fost găsită de autorităţile române, care i-au alertat familia din ţară. Mama ei confirmă aceste detalii: “A vrut să facă greva foamei ca să moară, nu a vrut să mai trăiască. Nu a vrut să meargă la spital şi au luat-o cu forţa. Nu a vrut să mai audă de noi. Nu ne băga în seamă, nu vroia să vorbească cu noi. Nu a vrut să stea de vorbă cu nimeni din tot neamul. Fata a stat 4 luni internată la spitalul de psihiatrie din Madrid. Tatăl ei a stat doi ani acolo cu ea. Tatăl a sperat că îşi va continua tratamentul.”

La finalul intervenţiei, mama Magdalenei a dezvăluit că în urmă cu o lună a intenţionat să o interneze la psihiatrie în Craiova: “Acum o lună a venit în Craiova, depunea plângeri. Am anunţat poliţia, Salvarea, nu a vrut nimeni să o ia, ni s-a spus că nu e un pericol.”

Cele mai citite

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

A venit nota de plată pentru incidentele din 8 martie. Sancțiuni fără precedent pentru Dinamo și UTA

Dinamo și UTA au fost amendate cu câte 100.000 de lei și vor disputa următoarele patru meciuri de pe teren propriu fără spectatori, în...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...
Ultima oră
Pe aceeași temă