Valeriu Gheorghiță (Foto: Arhivă)

De două luni, medicii de la vaccinare n-au fost plătiți, anunță Valeriu Gheorghiță

În ultimele două luni, niciun medic de la centrele de vaccinare anti - Covid din România n-a mai fost plătit pentru această activitate, a declarat, luni, 15 martie 2021, colonelul dr. Valeriu Gheorghiță.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 15.03.2021 - 13:17

În ultimele două luni, niciun medic de la centrele de vaccinare anti - Covid din România n-a mai fost plătit pentru această activitate, a declarat, luni, 15 martie 2021, colonelul dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti - Covid din România.

Într-o convorbire telefonică la un post de televiziune, colonelul dr. Valeriu Gheorghiță a făcut această precizare răspunzând la întrebarea moderatorului emisiunii. Valeriu Gheorghiță a recunoscut că neplata medicilor a afectat toate centrele de vaccinare anti - Covid din România.

"Practic nimeni nu a fost plătit până la etapa actuală", a spus Valeriu Gheorghiță.

Valeriu Gherghiță a precizat că plata personalului de la centrele de vaccinare ar trebui asigurată de Ministerul Sănătății. El nu a explicat de ce se înregistrează această problemă financiară și nici nu a indicat în ce mod se va rezolva.

Declarația coordonatorului campaniei de vaccinare intervine chiar în ziua în care, în România, a început cea de-a treia etapă a campaniei de imunizare anti - Covid, etapă în care se poate înscrie la vaccinare orice cetățean român, fără nicio restricție.

Comentarii