6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăDe două luni, medicii de la vaccinare n-au fost plătiți, anunță Valeriu...

De două luni, medicii de la vaccinare n-au fost plătiți, anunță Valeriu Gheorghiță

În ultimele două luni, niciun medic de la centrele de vaccinare anti – Covid din România n-a mai fost plătit pentru această activitate, a declarat, luni, 15 martie 2021, colonelul dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti – Covid din România.

Într-o convorbire telefonică la un post de televiziune, colonelul dr. Valeriu Gheorghiță a făcut această precizare răspunzând la întrebarea moderatorului emisiunii. Valeriu Gheorghiță a recunoscut că neplata medicilor a afectat toate centrele de vaccinare anti – Covid din România.

“Practic nimeni nu a fost plătit până la etapa actuală”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Valeriu Gherghiță a precizat că plata personalului de la centrele de vaccinare ar trebui asigurată de Ministerul Sănătății. El nu a explicat de ce se înregistrează această problemă financiară și nici nu a indicat în ce mod se va rezolva.

Declarația coordonatorului campaniei de vaccinare intervine chiar în ziua în care, în România, a început cea de-a treia etapă a campaniei de imunizare anti – Covid, etapă în care se poate înscrie la vaccinare orice cetățean român, fără nicio restricție.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă