Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Dragomir: numărul de șase milioane de interceptări va fi mult depășit

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir avertizează asupra faptului că numărul de șase milioane de interceptări, de mandate puse în aplicare de SRI, este de fapt mult mai mare.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.06.2018 - 07:27

Acest lucru este posibil din cauza faptului că deocamdată nu se cunoaște de către opinia publică numărul de mandate puse în aplicare în 2015, 2016 și 2017, adică anii abuzurilor, scrie Daniel Dragomir pe blogul său, România 3.0.

Iată postarea integrală a fostului ofițer al Serviciului Român de Informații:

“Am urmărit cu vădit amuzament ieșirea purtătorului de cuvânt al SRI pe Facebook.

 Pentru moment voi face doar trei comentarii:

1. Numărul real de mandate puse în aplicare de SRI îl găsiți mai jos. Este de 248.711. Radu Tudor a pus din fiecare Raport anual al serviciului (2005-2014) numărul. Astea sunt cifrele raportate Parlamentului.

Suntem în 2018. Cum se face că pe banii noștri publici nu știm cât s-a ascultat în 2015, 2016 și 2017 adică anii abuzurilor. Se cutremură țara? Se va cutremura.

Vom vedea că cifra de 6 milioane va fi mult depășită. Că să nu mai vorbim de terții interceptați pe lângă ținte.

2. Am înțeles bla bla-ul cu <în serviciul cetățenilor>.

Dumbravă și acoliții lui, uneltele lui Coldea mai sunt pe acolo? Tot în “serviciul cetățenilor”?

3. În final am observat declarația că SRI își menține determinarea de a coopera cu Comisia de control.

Eu știam că în țările democratice serviciile se află sub controlul Parlamentului, nu cooperează cu comisiile, căci nu au vreun protocol secret cu Parlamentul. Sper.

Și mai știam că șefii serviciilor sunt votați de Parlament. Nu că membrii comisiilor de control erau aleși de generalii din servicii. Sper.

În rest,  într-o țară în care abuzul și penibilul sunt la ordinea zilei, nu vom lăsa chiar și un mesaj pe Facebook al purtătorului de cuvânt al SRI să ne strice ziua de 1 iunie.

Vin vremuri grele, dar depinde de oameni să facă vremurile, nu de vremuri să-i facă pe oameni”.

Comentarii

loading...