Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Dragomir, editoriale publicate pe o platformă media internațională

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, anunță că publicația euobserver.com i-a pus la dispoziție o rubrică integrală pentru publicarea editorialelor sale, în care va continua să facă destăinuiri. Acesta a făcut anunțul în această dimineață, prin intermediul rețelei Facebook.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.02.2018 - 21:43

Daniel Dragomir își ia, astfel, angajmentul că își va dedica toate eforturile și cunoștințele în slujba apărării demnității României și rămâne consecvent cauzei pentru care luptă.

Editorial în Euobserver

Începând de astăzi, una din cele mai prestigioase publicații europene, Euobserver, care ajunge pe masa Comisiei europene, a Parlamentului și a factorilor de decizie europeni, a acceptat să îmi publice editorialele.

Fake news-ul Kovesi a luat final. Media internațională începe să vadă realitățile din România.

Zidul PR-ului deșănțat al lui Coldea SRL și PFA Kovesi (plătit din banii corupți ai unor firme acoperite) a căzut. Zidul jurnaliștilor acoperiti din UM-urile lui Dumbravă a cedat. Zidul minciunilor și abuzurilor nu a rezistat.

Editoriale semnate, asumate personal, fără intermediari sau proxy plătiți pe bani grei. Eu vorbesc deschis despre situația reală din România și statul paralel care ne-a arestat țara. Despre servicii, parchete, Dumbravă și acoliții lor.

Eu nu am un dublu-triplu-limbaj. Ceea ce spun la București spun și la Bruxelles și la Londra și la Washington.

Voi încerca să fac auzite vocile românilor.

Voi lupta ca România să nu mai fie sclavul modern al intereselor străine și să devină o națiune demnă și suverană.

Îmi voi folosi toate capacitățile, timpul, cunoștintele și pregătirea pentru a lupta în numele idealului unei Românii fără frică, fără șantaje, fără dosare, fără cătușe, fără mascați, fără biletele, fără torționari, fără ziduri.

Cei care au comis abuzuri, să nu creadă că vor scăpa nepedepsiți, a relatat Daniel Dragomir pe profilul personal de Facebook.

Comentarii

loading...