Daniel Dragomir

Daniel Dragomir: Cine a plătit firmele de lobby și PR ale doamnei Kovesi în ultimii ani

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir sugerează, într-un comentariu postat pe Internet, să se cerceteze "cine a plătit firmele de lobby si PR ale doamnei Kovesi în ultimii ani".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.02.2018 - 22:12

Fostul ofițer Daniel Dragomir reacționează după ultimul editorial al jurnalistului Dan Tapalagă și îi recomandă acestuia să-l întrebe pe Florian Coldea "cine a plătit firmele de lobby și PR ale doamnei Kovesi în ultimii ani".

"O veste proastă: securiștii tot timpul văd conspirații secrete. Nu e cu moguli, nu e nicio conspirație, lumea s-a săturat de cel mai mare fake news european din ultimii ani (Kovesi), oamenii s-au săturat de minciuna și ipocrizie, românii vor să se elibereze de frică. Asta e secretul. (...) Când legea va interzice ofițerii acoperiți în mass media și vor fi deschise arhivele va invoca domnul Tapalagă iar o conspirație planetară?", se întreabă Daniel Dragomir.

Fostul ofițer SRI se întreabă de ce numele jurnalistului Tapalagă apare în dosarul Black Cube și în ce calitate - "denunțător, martor sau informator".

"Oare are vreo legătură cu un document sustras de Turturică din casa lui Dan Adamescu (oferta BlackCube prezentată ce coincidență chiar de Hotnews)?", se întreabă Daniel Dragomir.

Comentarii