Cumpănașu, detalii explozive despre Cazul Caracal

Cumpănașu, detalii explozive despre Cazul Caracal

Unchiul Alexandrei spune că a aflat informații cheie de la investigatorii angajați pentru a lămuri ce s-a întâmplat de fapt cu fata pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.10.2019 - 10:34

Vărul tatălui Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, vine cu detalii de ultimă oră în ancheta de la Caracal. Cumpănașu spune că a aflat informații cheie de la investigatorii angajați pentru a lămuri ce s-a întâmplat de fapt cu fata pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o.

"În momentul de faţă sunt trei reţele care acţionează dinspre sud-estul Europei, România şi Moldova mă interesează pentru mine, care duc spre Italia, Orientul Mijlociu şi nordul Africii. O să ne referim doar la una dintre acestea, pe care noi o urmărim acum şi care are legătura cu Alexandra. Este vorba despre filiera arabă. Din România merg în Italia, din Italia în Monaco şi din Monaco în Tunisia. Este reţeaua despre care vorbesc şi care are legătură cu Alexandra. Sunt zeci de pagini de nume, de detalii...", a declarat vărul tatălui Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, la Acces direct, anunță Spynews.ro.

Comentarii