Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

CSM a cerut Inspecției Judiciare un control la DIICOT, pentru mediatizarea greșită a unui caz

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a sesizat Inspecţia Judiciară, solicitând efectuarea unui control la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Mihai Diac 0 comentarii

28.07.2020 - 19:09

Sesizarea formulată de CSM cu privire la DIICOT a fost transmisă Inspecției Judiciare imediat după ce DIICOT publicase, marți, un comunicat în care mediatiza un dosar.

Comunicatul de presă al DIICOT anunţa, marți, trimiterea în judecată a unui bărbat de 37 de ani, care este acuzat de viol, pornografie infantilă, corupere sexuală a minorilor şi rele tratamente aplicate minorului, victime fiind băieţii suspectului, cu vârste de 6, respectiv 7 ani.

CSM a considerat că acest comunicat conținea detalii excesive despre faptele care ar fi fost sâvârșite. În aceeași zi de marți, în urma scandalului creat, comunicatul de presă al DIICOT a fost retras de la publicare.

Comentarii