Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ion Cristoiu: "Dan Vloiculescu a fost ținta CIA"

Ion Cristoiu a spus, miercuri seara, la TVR 1, că Dan Voiculescu era ținta CIA! Jurnalistul a relatat că Sebastian Ghiță se întâlnea, aproape săptămâna, alături de Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea, cu șeful antenei CIA din România.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 14.03.2018 - 22:45

Ion Cristoiu a spus, miercuri seara, la TVR 1, la emisiunea ”România 9”, realizată de Ionuț Cristache, faptul că Dan Voiculescu era ținta CIA! Jurnalistul a relatat că Sebastian Ghiță se întâlnea, aproape săptămâna, alături de Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea, cu șeful antenei CIA din România. Americanii le-au cerut punerea la cale a unui plan prin care se urmărea distrugerea trusturilor de presă românești.

”Sebastian Ghiță se întâlnea, alături de Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea, cu șeful antenei CIA din România. El spune că Dan Voiculescu și condamnarea sa a fost cerută din SUA. Americanii au dat ordin ca trusturile de presă românești să fie distruse. Ghiță a recunoscut că a pus la cale preluarea Realitatea TV la aceste întâlniri, misiunea sa a fost să fie manager la Realitatea TV. ”, a spus Ion Cristoiu la TVR 1.

Comentarii

loading...