Corpul de Control al premierului, verificări la Poşta Română

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat luni că premierul Viorica Dăncilă a trimis Corpul de Control la Poşta Română, după mai multe probleme legate de distribuirea pensiilor în anumite localităţi.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 07.05.2018 - 14:39

"Un subiect important se referă la modul de plată a pensiilor către pensionari. Au apărut, în ultima perioadă, întârzieri în anumite judeţe ceea ce este inadmisibil , deoarece guvernul a trasferat la timp banii către Poştă. Doamna premier a cerut explicaţii la ministrul Comunicaţiilor şi conducerea Poştei Române şi am aflat de ce suntem în această situaţie. Doamna premier a dispus să facă o verficare atentă si serioasă", a declarat Liviu Dragnea, după şedinţa Biroului Permanent PSD.

Liderul PSD a mai anunţat că data de 15 a lunii vor fi date pensiile.

"S-a decis să nu mai existe confuzie şi orice pensionar să ştie exact, că pensiile să fie plătite până în 15 a lunii. S-a stabilit ce acţiuni trebuie să se facă: la 1 se virează banii, apoi in 9 zile calculul arata ca se pot achita toate pensiile. Ca 15 mai să fie ultima zis în care să se plăteasca pensiile. Să vedem dacă se poate de luna viitoare fiind conditionati de toate aceste demersuri juridice",a mai spus Dragnea.

Comentarii