Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Florin Lobdă (Foto: youtube)

Consilierul de imagine al fostului primar din Craiova - trimis în judecată pentru mită

Procurorii DNA au decis trimiterea în judecată, sub control judiciar, a inculpatului Lobdă Florin-Nelu, fostul consilier de imagine al primarului Municipiului Craiova, pentru infracțiunea de luare de mită în formă continuată.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 03.05.2018 - 11:00

Procurorii DNA "au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a inculpatului Lobdă Florin-Nelu, la data faptei consilier personal al primarului municipiului Craiova,  pentru infracțiunea de luare de mită în formă continuată", informează, joi, un comunicat al DNA.

Faptele s-ar fi comis în anul 2010, în perioada în care primar al Craiovei era Antonie Solomon.

"În cursul anului 2010, inculpatul Lobdă Florin-Nelu, în calitate de consilier personal al primarului municipiului Craiova, în schimbul exercitării atribuțiilor de serviciu care constau în atragerea de sponsori pentru diverse evenimente organizate de Primăria Craiova, a pretins de la un om de afaceri, organizator al unui eveniment muzical (martor în cauză) o sumă de bani reprezentând un comision din încasările primite de organizatorul evenimentului cu titlu de sponsorizare de la mai multe societăți care aveau lucrări în desfășurare cu Primăria municipiului Craiova. Ulterior, în baza acestei înțelegeri, în cursul anului 2011, inculpatul a primit în total suma de 214.880 lei.

În același context, în prima jumătate a anului 2012, inculpatul Lobdă Florin-Nelu a pretins de la același om de afaceri suma de 40.000 de euro și a primit de la acesta un autoturism marca BMW X6. În cauză s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra unor bunuri mobile și imobile ce aparţin inculpatului. De asemenea, aceeași măsură s-a mai dispus și asupra a 30 părți sociale pe care inculpatul le deține la două societăți comerciale", precizează comunicatul de joi al DNA.

Comentarii

loading...