Foto: Arhivă

Conflict de stradă în Sectorul 5. Poliția a reținut nouă persoane

Nouă persoane au fost reţinute de polițiști în urma conflictului de stradă care s-a produs, duminică seară, în Sectorul 5 al Capitalei, a anunțat, luni, Poliţia Capitalei.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.04.2020 - 11:13

Poliția Capitalei a reținut nouă persoane care vor fi prezentate magistraţilor, luni, cu propunere de arestare preventivă, a anunțat Poliţia Capitalei.

Cele nouă persoane sunt acuzate de polițiști că au fost implicate într-un conflict care a avut loc duminică seară în Sectorul 5. Persoanele reținute sunt acuzate de ultraj la adresa polițiștilor şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Se pare că unii dintre scandalagii strigau, pe stradă, "să vină polițiștii să-i răsturnăm".

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) al Poliției au intervenit duminică seara pentru a aplana un conflict între mai multe persoane, pe raza Sectorului 5. Forțele de ordine au folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate persoane rănite, a anunţat Poliţia Capitalei. Pe parcursul serii și al nopții de duminică spre luni, poliţiştii au condus la audieri 37 de persoane.

Poliția Capitalei precizează că a fost vorba de un conflict spontan, declanşat pe fondul consumului de alcool.

Comentarii