Clotilde Armand

Compania ROMPREST intră în război cu Primăria condusă de Clotilde Armand

Compania ROMPREST a difuzat, miercuri, 10 februarie, un "Drept la replică" în care o acuză pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

10.02.2021 - 16:19

Compania ROMPREST susține, în documentul transmis miercuri, 10 februarie, că în relația ei cu Primăria Sectorului 1, condusă de primarul Clotilde Armand, se interpun "Infractori de drept comun, condamnati definitiv de instantele penale pentru infractiuni de coruptie si criminalitate financiar economica".

"Intelegem ca scopul este acela de a se abate atentia de la problema de fond, respectiv incercarea de eliminare de pe piata a unei companii romanesti de prestigiu, dar avem datoria, fata de noi insine, fata de actionarii nostri de buna credinta, fata de opinia publica, fata de reprezentantii legali ai institutiilor publice si fata de toti functionarii publici de buna-credinta, de a nu permite ca oameni nevinovati si animati de intentii legitime sa fie atrasi intr-o activitate infractionala", precizează comunicatul transmis de ROMPREST.

"Dialogul trebuie sa fie unul institutional, intre partenerii contractuali, respectiv Consiliul Local al Sectorului 1 in calitate de autoritate contractanta si Romprest in calitate de operator delegat, prin forurile sale de conducere cu putere de reprezentare. Nu intelegeri absconse, in spatele usilor inchise, care sa satisfaca interese financiare partinice cu scop ilicit, de natura a descalifica pe Primarul Sectorului 1", precizează ROMPREST.

Comentarii