Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Shutterstock

Ciudăţeniile din cazul Epstein anchetate de jurnaliştii de la Miami Herrald şi Daily Mail

Daily Mail Online: Jeffrey Epstein a expediat un camion de ciment de 100.000 de dolari către „Insula pedofililor“, pentru a acoperi dovezile.

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 19.08.2019 - 16:37

Jeffrey Epstein a trimis un camion de ciment cu livrare expresă pe insula sa din Caraibe, cu trei săptămâni înainte de publicarea unei dezvăluiri ce a dus la arestarea sa. Epstein se grăbea atât de tare încât a plătit camionul să sosească mai devreme – chiar dacă asta însemna să fie responsabil dacă era deteriorat în timpul tranzitului.

Trei săptămâni mai târziu, Miami Herald a publicat o serie de articole intitulate „Perversiunea Justiției“, ceea ce a dus, în cele din urmă, la arestarea lui Epstein în iulie.

Daily Mail TV a citat experți în transportul maritim: „Nu se poate exclude posibilitatea ca acesta să fi fost folosit pentru acoperirea probelor“. Față de celelalte colete pe care Epstein le-a trimis pe insula sa, Little St. James, din Caraibe, timpul livrării camionului de ciment ridică întrebări despre motivul real al lui Epstein, a declarat William George, un analist care monitorizează datele de transport și care a furnizat detaliile Daily Mail TV.

William George a spus: „Deși achiziția mixerului de ciment pe cont propriu nu este suspectă, atât calendarul expedierii, cât și faptul că este singurul articol din registrele noastre livrate cu o factură expresă de încărcare ridică semne de îngrijorare. Acesta a ajuns pe insula lui Epstein pe 7 noiembrie 2018, cu 21 de zile înainte de demascarea lui Epstein de către Julie Brown în Miami Herald și cu 23 de zile înainte ca Epstein să înceapă să încerce să plătească martorii. „Având în vedere atât subiectul articolului lui Brown, cât și urgența expedierii, nu se poate exclude posibilitatea ca mixerul de ciment să fi fost folosit pentru a acoperi literalmente dovezi“.

Epstein a trimis camionul într-un mod neobișnuit și scump de expediere, astfel încât să ajungă rapid.

De asemenea, a mai fost trimis pe insulă un scaun de dentist, echipat complet.

Epstein a trimis un extractor pentru gresie și covoare (care cântărea 191 kg) din Insulele Virgine către casa sa din New York, pe 11 martie anul acesta.

Patru luni mai târziu, a fost arestat pe aeroportul din Teterboro, în apropiere de New York, și inculpat pentru acuzații de trafic de sex.

Detaliile vin după ce Daily Mail TV a dezvăluit în exclusivitate că FBI a percheziționat Insula Little Saint James.

 

Un tablou ciudat al fostului președinte Bill Clinton, în vila lui Epstein

Artista care a pictat tabloul, Petrina Ryan-Kleid, a fost uimită de ultimul scandal în care acuzatul de trafic de sex Epstein este implicat.

O ciudată pictură în ulei – care îl prezintă pe Clinton îmbrăcat într-o rochie albastră, similară cu cea purtată de Monica Lewinsky, și așezat în mod sugestiv pe un scaun din Biroul Oval, în timp ce privește și arată cu degetul spre privitorul piesei – este doar cea mai recentă descoperire bizară făcută publică în scandalul Epstein.

„În 2012, ca studentă la Academia de Artă din New York, am pictat imagini cu președinții Bill Clinton și George W. Bush ca parte a tezei mele de master“, a spus artista Petrina Ryan-Kleid pentru Fox News. „Când școala a organizat o strângere de fonduri la Tribeca Ball în acel an, mi-au vândut tabloul unuia dintre participanți. Habar n-aveam cine era cumpărătorul la acea vreme. La fel ca în cazul majorității tablourilor mele, am pierdut complet urmărirea acestei piese când a fost vândută, acum șapte ani. Așadar, a fost o surpriză imensă să aflu că se afla în casa lui Epstein“.

Tabloul „Parsing Bill“, care a atârnat în casa lui Epstein din Manhattan, este doar cel mai recent detaliu care ridică îngrijorări cu privire la conexiunea Clinton-Epstein. Întrebările legate de prietenia celor doi și ce au făcut împreună fostul președinte și pedofilul condamnat îi vizează de ceva timp pe amândoi. Deși Clinton a recunoscut că a zburat în avionul privat al lui Epstein în patru călătorii legate de evenimente pentru Fundația Clinton, jurnalele de zbor indică alte două călătorii și un total de 27 de zboruri în care Clinton era pasager.

Un reprezentant al lui Clinton a negat cu strictețe că fostul președinte ar fi avut cunoștință de activitățile ilicite ale lui Epstein și a insistat că întâlnirile au avut loc cu câțiva ani înainte ca Epstein să încheie un acord de recunoaștere controversat pentru acuzațiile din 2008 că a avut contact sexual cu o minoră în Florida.

 

Comentarii