Ciolacu îl îndeamnă pe Tudorache să se judece cu Biroul Electoral, pentru alegerile din Sectorul 1

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi sugerează lui Dan Tudorache, cel care a pierdut alegerile în Sectorul 1, să se judece cu Biroul Electoral.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.10.2020 - 19:08

"Cred că, cel puţin la Sectorul 1, domnul Dan Tudorache trebuie să meargă mai departe în instanţă să-şi apere drepturile. Ceea ce s-a întâmplat acolo este nepermis pentru o capitală europeană", a susținut, luni, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Declarația acestuia intervine după ce, luni, Daniel Tudorache a fost chemat la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) în urma plângerii făcute la adresa preşedintelui Biroului Electoral al Sectorului 1 - acesta fiind procuror.

Dan Tudorache, candidatul PSD la un nou mandat de primar, insistă că persoane neautorizate au intrat în sala unde erau depozitaţi sacii cu voturi, având în acest sens doar acceptul preşedintelui Biroului Electoral al Sectorului 1, fără a exista o decizie a Biroului Electoral în acest sens.

Imaginile care atestă intrarea de persoane neautorizate în încăperea cu saci au fost difuzate de posturile de televiziune după ce au fost preluate de pe o cameră video montată în interiorul încăperii cu saci.

Comentarii