Cinci bărbați între 18 și 75 de ani s-au încăierat în județul Vâlcea

Polițiștii au intervenit în județul Vălcea pentru a opri o încăierare între două grupuri de persoane.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 09.09.2020 - 16:39

Polițiști din localitățile Vlădești, Băile Olănești, Râmnicu Vâlcea, precum și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au intervenit în comuna Vlădești pentru aplanarea unui conflict între două grupuri de persoane.
Forțele de ordine au reușit să aplaneze conflictul, dintre participanți fiind identificați cinci bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 70 de ani. Aceștia ar fi participat efectiv la scandal, ei fiind conduși la sediul Poliției.
„Din cercetări a reieșit faptul că scandalul ar fi degenerat în urma unor neînțelegeri anterioare. Cei implicați au tulburat liniștea și ordinea publică și, folosindu-se de obiecte contondente, au provocat distrugeri unui autoturism, proprietatea unuia dintre bărbații implicați. În urma evenimentului nu a rezultat vătămarea corporală a vreunei persoane. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, în care se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea”, anunță un comunicat de presă transmis de IPJ Vâlcea.

Comentarii