Vlad Voiculescu

Ce se întâmplă cu posturile de șefi de la ASSMB după schimbarea primarului general

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, a anunțat că a făcut sesizări împotriva unor concursuri pentru ocuparea unor posturi în cadrul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), subordonată Primăriei Capitalei.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 02.11.2020 - 17:40

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, a anunțat că a făcut reclamații privind mai multe concursuri pentru ocuparea unor posturi în cadrul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), subordonată Primăriei Capitalei.

"Am făcut sesizări împotriva unor concursuri organizate rapid după alegeri, pentru ocuparea unor posturi administrative în ASSMB, entitatea care gestionează spitalele din subordinea Primăriei. Mulţi dintre oamenii numiţi fără concurs în fruntea instituţiilor din subordinea Primăriei Capitalei de către Gabriela Firea au încercat astfel să-şi securizeze poziţiile: e mult mai greu să fie demişi după câştigarea concursurilor", a anunțat Vlad Voiculescu într-un mesaj postat pe Facebook.

În urma acestor reclamații, toate concursurile care au început joi, 7 octombrie, la o săptămână după alegerile locale, şi care au fost contestate de Voiculescu chiar a doua zi, vineri, au fost suspendate.

Vlad Voiculescu este consilier municipal și este susţinut de gruparea USR PLUS pentru funcţia de viceprimar al Capitalei.

Comentarii