Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Elodia Ghinescu (Foto: http://spynews.ro)

Cazul Elodia Ghinescu. Se deschide un nou dosar, la 11 ani de la dispariția avocatei

După 11 ani de la dispariția Elodiei, despre care se spune că a fost ucisă de soțul ei, familia avocatei face din nou demersuri pentru a ajunge la copilul acesteia, informează postul Antena 3.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.03.2018 - 17:31

În acest moment, copilul Elodiei Ghinescu este în grija familiei fostului soț, Cristian Cioacă.

Potrivit informațiilor oferite de avocata familiei Ghinescu, copilul este influențat negativ în ceea ce o privește pe mama sa, Elodia Ghinescu. 

„Familia lui Cristian Cioacă îl influențează pe copil într-un mod negativ cu privire la familia mamei lui. Faptul că i s-a spus de către Cristian Cioacă, de către familia lui, că din cauza doamnei Ghinescu tatăl lui se află în închisoare, copilul s-a schimbat. Doamna Ghinescu, pe lângă faptul că a pierdut-o pe Elodia, mai are și o mare suferință. Nu își poate vedea nepotul. Mama Elodiei apelează la orice soluție pentru a-l vedea pe micuț”, a declarat avocata familiei Ghinescu, potrivit Antena 3.

„Singura modalitate este deschiderea unui proces și hotărârea unei instanțe de a obliga sora lui Cristian Cioacă să permită vizitarea copilului de către familiile de referință. Nu poate fi susținută această problemă decât în fața unei instanțe”, a spus și Gheorghe Durnă, directorul DGASPC Brașov.

Comentarii

loading...