Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Casa de Comerț Agroalimentar putea sparge monopolul alimentelor, susține fostul ministru Daea

Casa Română de Comerţ Agroalimentar "Unirea" ar fi putut sparge monopolul marilor magazine, a declarat, miercuri, Petre Daea, fost ministru al Agriculturii.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 16.09.2020 - 18:10

"Este inadmisibil în România să nu găseşti voinţă politică să îţi faci o reţea comercială proprie. Nu vom avea produse româneşti şi nu vom putea valorifica munca fermierilor şi să asigurăm hrană de calitate consumatorilor dacă în România nu ne facem lanţul de magazine pe care să-l gestioneze românii noştri şi prin care să poţi aduce produsele în piaţă", a declarat, miercuri, Petre Daea, fost ministru al Agriculturii în guvernul PSD.

Fostul ministru Petre Daea a explicat că el nu este împotriva magazinelor tip supermarket sau hypermarket ci "împotriva deţinerii monopolului şi a condiţiilor pe care acestea le impun fermierilor români pentru a intra în acest spaţiu de comercializare".

Fostul ministru susține că proiectul Casei Române de Comerţ Agroalimentar "Unirea", care putea deveni veriga lipsă dintre producător și consumator, "a fost torpilat" de către actualii guvernanţi.

Comentarii