Carmen Dan

Carmen Dan este audiată la Parchetul General

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, s-a prezentat, joi dimineață, la Parchetul General.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.01.2018 - 11:10

UPDATE 11,00: Procurorul general, Augustin Lazăr, a precizat, joi, că dosarul deschis în urma plângerii ministrului Carmen Dan este în lucru la Secția Urmărire Penală din Parchetul General.

-----------------------------------------

Carmen Dan a intrat joi dimineață, în jurul orei 10,40, în sediul Parchetului General, pentru a fi audiată de procurori.

Carmen Dan este citată în dosarul "Microfonul", deschis la cererea ei. Ministrul Carmen Dan depusese plângere pe acest subiect la poliție, iar de acolo dosarul a fost transmis la Parchetul General.

Carmen Dan, ministru de Interne, a făcut plângere după ce a găsit în locuința ei un microfon, despre care a spus că nu știe cine l-a instalat acolo.

Microfonul ar fi fost ascuns în perete, în interiorul unei prize de telefon. Ancheta urmează să stabilească cine a pus microfonul și în ce perioadă - înainte sau după ce Carmen Dan a început să folosească această locuință.

SRI a anunțat deja, pe canale neoficiale, că nu are legătură cu microfonul suspect.

Pe de altă parte, întrebată, joi, de jurnaliști dacă își dă demisia din funcția de ministru de Interne, așa cum i-a sugerat premierul Mihai Tudose, Carmen Dan a refuzat să răspundă.

Comentarii