Foto: INQUAM PHOTOS

Bogdan Enescu, șeful Jandarmeriei Române, audiat la DNA

Bogdan Enescu a ajuns astăzi la sediul DNA pentru audieri într-un dosar în care este acuzat, alături de alți șefi ai Jandarmeriei, că și-ar fi pontat ilegal ore suplimentare.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 24.09.2020 - 10:00

Colonelul Bogdan Enescu, șeful Jandarmeriei Române, a ajuns la DNA pentru a fi audiat de procurori într-un dosar legat de sume încasate necuvenit și justificate cu ore suplimentare inexistente.

El a refuzat să facă declarații la intrarea în sediul DNA și a precizat că este nevinovat. În același dosar mai sunt vizați colonelul Ionuț Cătălin Sindile generalul Constantin Florea, cu toții cercetați pentru că ar fi încasat sute de ore suplimentare, prejudiciul calculat fiind de aproximativ 80.000 lei.

Potrivit unei anchete a jurnaliștilor de la G4Media, doar colonelul Bogdan Enescu ar fi încasat necuvenit aproximativ 40.000 lei drept plată a unor ore suplimentare care în realitate nu au fost efectuate. Potrivit sursei citate, acesta și-ar fi aprobat singur aproape 900 ore suplimentare, fără a avea acordul șefului direct, chestorul Bogdan Despescu.

Comentarii