Laura Codruța Kovesi (Foto: Arhivă)

Băsescu: DNA a avut o înțelegere cu Antena 3

Fostul președinte Traian Băsescu susține că dosarul fratelui său, Mircea Băsescu, ar fi fost urmarea unei înțelegeri dintre DNA și postul Antena 3.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

11.03.2018 - 23:21

”Eu mi-am dat seama că serviciile nu mai sunt de partea mea când a fost arestat fratele meu. În acel dosar a fost o înțelegere DNA - Antena 3”, a spus Traian Băsescu, duminică seară, la B1 TV.

Mircea Băsescu a fost condamnat definitiv în iunie 2016, de Curtea de Apel Constanţa, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost judecat pentru că ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi pentru soluţionarea unui proces care îl viza pe Sandu Anghel. Instanţa a păstrat, astfel, decizia dată iniţial de Tribunalul Constanţa, în ianuarie 2016.

În acelaşi dosar, Marian Căpăţână a primit trei ani de închisoare cu executare pentru complicitate la trafic de influenţă. Căpăţână a fost liberat condiţionat la sfârşitul lunii iunie, printr-o decizie a Tribunalului Mehedinţi, după ce, anterior, Judecătoria Drobeta Turnu Severin luase o decizie similară.

Comentarii