Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: infoialomita.ro

Avocata lui Liviu Dragnea: Clientul meu are mai multe hernii la coloană

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a anunțat că, în mod neîntemeiat, clientului său i-a fost interzis dreptul de a merge la medic pentru a-și trata „mai multe hernii la coloană”.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 10.09.2020 - 12:58

Flavia Teodosiu a anunțat în cursul dimineții că Liviu Dragnea nu a mai fost lăsat să meargă la medic, deși avea o programare aprobată, măsură luată după ce discuția online cu Anca Alexandrescu a apărut în presă.

„Înaintea convorbirii private pe care a avut-o în mediul online, domnul Dragnea a făcut o cerere către Departamentul Medical în care solicita să fie programat la un consult la Spitalul de Ortopedie Foişor, deoarece durerile din zona lombară se agravaseră, coborau pe picior, simptom care semnala agravarea acestui diagnostic. Cererea a fost aprobată de către Departamentul Medical, programarea a fost stabilită, domnul Dragnea, însă, din păcate, nu a fost transportat la spital nici până astăzi, neprimind niciun fel de explicaţie în acest sens.”, a spus avocata lui Liviu Dragnea, citată de News.ro.

Flavia Teodosiu a adăugat că programarea la medic era stabilită pentru 30 iunie iar interviul online a fost făcut public cu 5 zile înainte.

“Domnului Liviu Dragnea i s-a comunicat că penitenciarul s-a autosesizat cu privire la publicarea convorbirii cu Anca Alexandrescu şi că a fost declanşată o anchetă pentru a stabili dacă a fost sau nu încălcat regulamentul. Domnul Dragnea a fost anchetat disciplinar, fiind adoptată o decizie a Comisiei de disciplină în acest sens, prin care a fost sancţionat cu suspendarea dreptului de a primi şi de a cumpăra bunuri pentru o perioadă de o lună.”, a mai spus avocata fostului președinte PSD, aflat în acest moment după gratii.

Comentarii