12.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăArestați pentru act sexual cu minor și trafic de persoane recrutate prin...

Arestați pentru act sexual cu minor și trafic de persoane recrutate prin metoda Loverboy

În urma perchezițiilor domiciliare, desfășurate în localitatea Satchinez (județul Timiș), au fost puse în aplicare 4 mandate de aducere, 3 dintre persoanele conduse la audieri fiind bănuite de săvârșirea  infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și act sexual cu un minor.

Trei bărbați, cu vârste între 21 și 27 de ani au fost reținuți, din cercetări reieșind că, în perioada 2019-2020, prin metoda loverboy, ar fi recrutat mai multe victime minore și majore.

Prin exercitarea de acte de violență, le-ar fi obligat să practice prostituția în mai multe apartamente închiriate în municipiul Timișoara. Banii obținuți din prostituție ar fi fost însușiți de cei în cauză.

În baza probatoriului administrat, pe numele celor trei bărbați, magistrații Tribunalului Arad au emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă  principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Cele mai citite

Elena Rîbakina a câștigat turneul WTA de la Stuttgart

Kazaha Elena Rîbakina a câştigat turneul WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în finală, în două seturi simetrice, scor 6-2, 6-2,...

Max Verstappen, de neoprit! Olandezul s-a impus în Marele Premiu al Chinei

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a câştigat Marele Premiu al Chinei, desfășurat duminică la Shanghai, a cincea etapă a Campionatului mondial de Formula...

Ion Țiriac va construi o arenă de tenis la Otopeni: “Se face, dar durează birocraţia”

Ion Țiriac a anunțat, după finala de la Țiriac Open, că intenționează să construiască o arenă de tenis la Otopeni, care să găzduiască turneul...
Ultima oră
Pe aceeași temă