Ana Maria Pătru

Ana Maria Pătru, băgată în ”malaxorul” DNA Ploiești - Dorel Matei

Ana Maria Pătru a sesizat Inspecția Judiciară după ce unul din dosarele sale penale a fost repartizat fix la judecătorul pe care i l-a indicat șeful DNA Ploiești, Lucian Onea, că va primi cauza pentru a fi condamnată fără judecată la o pedeapsă de cinci ani

Share

Eliza Avram 0 comentarii

Actualizat: 11.02.2018 - 20:11

Fostul președinte al Autorității Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru a făcut sesizare la Inspecția Judiciară împotriva judecătorului Dorel Matei de la Secția I Penală, acuzat de manifestări care aduc atingere prestigiului justiției, atitudini nedemne față de avocați sau justițiabili, exercitarea funcției cu rea credință, încălcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilități și nerespectarea secretului deliberării. 

Pătru a reclamat toate aceste aspecte la Inspecția Judiciară după ce Dorel Matei a fost judecător de Cameră Preliminară într-unul din dosarele sale, fix așa cum o amenințase șeful DNA Ploiești, și s-a comportat total în afara legii. 

Ana Maria Pătru a mai scris în sesizarea Inspecției Judiciare că denunțătoarea sa, Irina Socol, împreună cu avocata acesteia, Angelica Enache au fost în deplină conivență cu șeful DNA Ploiești, Lucian Onea, acest grup cerându-i ei să-l accepte ca avocat pe Ovidiu Bulai, angajat de Socol. La rândul lui Bulai i-a cerut lui Pătru, cu acceptul lui Onea, să recunoască săvârșirea unor fapte penale pe care nu le-a comis pentru a fi pusă în libertate și a-și revedea copilul. 

Fostul președinte AEP susține că în timp ce era cercetată de DNA Ploiești, procurorul Lucian Onea a amenințat-o că dacă nu va recunoaște faptele și nu va face denunțuri va ajunge la George Dorel Matei pe care i l-ar fi prezentat ca fiind „un judecător anti-PSD-ist”, care îi va aplica o pedeapsă de cinci ani de închisoare. Culmea, afirmațiile pe care Onea le-ar fi făcut în prezența fostei șefe AEP Ana Maria Pătru, în timp ce aceasta era la DNA Ploiești s-au adeverit, căci dosarul său a ajuns în Camera preliminară fix la judecătorul George Dorel Matei, de la CAB care și-ar fi exprimat deja în ședința de judecată poziția față de dosar: „5 ani la prima vedere”.

 

https://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/onea-prezicatorul-fosta-sefa-aep-ana-maria-patru-isi-denunta-calaii-seful-dna-ploiesti-lucian-onea-si-judecatorul-cab-george-dorel-matei-la-disciplinar-procurorul-de-caz-m-a-amenintat-ca-daca-nu-recunosc-si-nu-fac-denunturi-voi-ajunge-la-un-judecator-anti

Comentarii