Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu

Amendamente la legile Justiției. Din nou se propune desființarea Secției Speciale

Ministrul Predoiu a prezentatat, miercuri seară, proiectele de modificare a legilor Justiției, una dintre propuneri fiind desființarea Secției Speciale care se ocupă cu cercetarea magistraților.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

30.09.2020 - 23:52

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a prezentatat, miercuri seară, proiectele de modificare a legilor Justiției, una dintre propuneri fiind desființarea Secției Speciale care se ocupă cu cercetarea magistraților.

"Principala problemă pe care o ridică această Secție Specială, cel puțin în viziunea mea, este că nu poate asigura un nivel suficient de combatere a corupției", a explicat ministrul Justiției, Cătălin Predoiu.

Comentarii