Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Adrian Ionel, acuzat de luare de mită, a fost suspendat din funcția de director general al Unifarm

Membrii Consiliului de Administraţie al Companiei Naționale Unifarm SA au aprobat "constatarea suspendării de drept a contractului de director general" în cazul lui Adrian Ionel, pe care DNA îl cercetează pentru luare de mită.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

24.06.2020 - 18:04

Prin decizia de miercuri, 24 iunie, a Consiliului de Administraţie, Adrian Ionel este suspendat din funcția de director general al companiei de stat Unifarm SA.

Decizia de miercuri a fost luată după ce, cu o zi înainte, a fost emisă Ordonanţa procurorilor DNA de punere în mişcare a urmăririi penale şi luarea măsurii controlului judiciar timp de 60 zile în cazul lui Adrian Ionel, precum şi a măsurii complementare de a nu mai putea exercita funcţia de director general şi administrator la Compania Unifarm.

Comentarii