Administratorul unei şcoli de şoferi din Galaţi, trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Administratorul unei şcoli de şoferi din Galaţi a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă, într-un dosar instrumentat de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie. Bărbatul a cerut bani unei persoane, susţinând că are influenţă asupra funcţionarilor de la Permise.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 11.04.2018 - 12:59

Administratorul unei şcoli de şoferi din Galaţi a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă, într-un dosar instrumentat de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA). Bărbatul a cerut bani unei persoane, susţinând că are influenţă asupra funcţionarilor din cadrul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Galaţi şi o va ajuta să promoveze proba practică a examenului auto.

Un instructor auto din Galaţi, care este şi administratorul unei şcoli de şoferi, a fost trimis în judecată într-un dosar instrumentat de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi. 

Aceştia au finalizat cercetările, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, pentru trafic de influenţă. 

”În fapt, inculpatul a solicitat şi a primit de la un martor denunţător suma de 200 de euro, lăsându-l să creadă că are influenţa şi că va interveni pe lângă funcţionari din cadrul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Galaţi, în scopul facilitării promovării probei practice a examenului auto în vederea obţinerii permisului auto categoria B”, anunţă DGA. 

Comentarii