Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

75 de infracțiuni constatate de Poliția Transporturi în gări, porturi și aeroporturi

Poliţiştii de la Transporturi au constatat în ultima săptămână 75 de infracţiuni comise în zona gărilor, porturilor sau aeroporturilor şi au aplicat 48 de sancţiuni contravenţionale.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

04.03.2018 - 09:54

"Poliţiştii de la Transporturi au patrulat în 363 de staţii de cale ferată, în 589 de trenuri de călători şi în 195 de alte zone de risc (aerogări, obiective economice, rute feroviare şi navale). În urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 75 de infracţiuni, fapte de comiterea cărora sunt bănuite 52 de persoane, dintre care 35 au fost prinse în flagrant delict", anunţă Poliţia Română.

De asemenea, 33 de persoane au fost reţinute pentru 24 de ore. Faţă de 15 persoane s-a luat măsura controlului judiciar pentru 30 de zile, faţă de 16 persoane s-a luat măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar pentru alte două persoane s-a dispus măsura arestului pentru 30 de zile.

În această perioadă, poliţiştii de la Transporturi au aplicat 48 de sancţiuni contravenţionale şi au confiscat bunuri în valoare de 350.000 de lei. Totodată, poliţiştii de la transporturi au depistat șapte urmăriţi la nivel naţional, trei minori lipsiţi de supraveghere şi patru deţinători de substanţe halucinogene.

Comentarii

loading...