Primarul Cătălin Cherecheş (Foto: Flux24)

10.000 de lei recompensă pentru prinderea ucigașului fetiței de cinci ani din Baia Mare

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, oferă o recompensă de 10.000 de lei, reprezentând indemnizaţia sa, pentru prinderea persoanei care a violat şi ucis o fetiţa de 5 ani din localitate, transmite, sâmbătă, Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.05.2018 - 15:00

Potrivit unui comunicat al Primăriei Baia Mare, municipalitatea pune la dispoziţie şi un număr de telefon unde pot suna persoanele care au informaţii sau indicii despre crimă.

”Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a lansat un demers unic pentru administraţia locală din România, anunţând că îşi oferă indemnizaţia de 10.000 de lei recompensă pentru prinderea infractorului care a ucis-o pe micuţa Estera. Persoanele care deţin astfel de informaţii sau indicii sunt rugate să apeleze la numărul de telefon 0737.373.070. Un angajat al Poliţiei Locale va prelua apelul şi va da detalii cetăţenilor cu spirit civic care sprijină găsirea criminalului violator, fiindu-le garantată protejarea identităţii”, se arată în documentul citat.

Estera, o fetiţă de 5 ani, a fost violată şi ucisă luni, 30 aprilie 2018, în Baia Mare.

”Luni seara, în jurul orei 23.30, în urma unui apel la 112, se anunţa că o fetiţă în vârstă de cinci ani dispăruse de la domiciliu, în jurul orei 15.00, de pe strada Electrolizei. Trupul fetiţei a fost descoperit fără viaţa în apropierea zonei în care locuia”, se mai arată în comunicatul Primăriei Baia Mare.

Comentarii