22.9 C
București
joi, 11 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăUn polițist s-a dus la cosmetică în timpul serviciului. L-a reclamat un...

Un polițist s-a dus la cosmetică în timpul serviciului. L-a reclamat un coleg

Un agent de poliție din București este cercetat de superiori după ce s-a dus, ca client, la un cabinet de cosmetică, în timpul programului de serviciu.

Din cauza faptului că a avut această activitate în interes personal, polițistul n-a putut participa, pe acea tură, la o intervenție la care fusese solicitată prezența tuturor echipajelor din zonă.

Polițistul trebuia să patruleze împreună cu un coleg din Ministerul de Interne – un sergent major de la Direcția Generală de Jandarmi a Capitalei. Întrucât polițistul era ocupat să fie pensat, jandarmul s-a dus singur la intervenția la care fuseseră trimiși de urgență. La finalul programului de serviciu, jandarmul a făcut un raport în care a anunțat incidentul.

Poliția Capitalei a deschis o anchetă. Inițial, agentul de poliție a susținut că s-a dus la cabinetul de cosmetică pentru a realiza o misiune de filaj, dar anchetatorii i-au luat o declarație și cosmeticienei, care a confirmat că polițistul era un client ca oricare altul.

Agentul care acum este cercetat lucrează în Poliție de doi ani.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă