39.1 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăProiectul privind MAJORAREA TAXELOR, SCOS de pe site-ul FINANŢELOR

Proiectul privind MAJORAREA TAXELOR, SCOS de pe site-ul FINANŢELOR

Proiectul de Hotărâre privind majorarea taxelor a fost scos de pe site-ul Ministerului de Finanţe, transmite Realitatea TV.

Proiectul a fost şters după ce, miercuri seară, premierul Victor Ponta a declarat, la Realitatea TV, că nu a fost consultat în luarea acestei măsuri.

Potrivit Gândul, reprezentanţii MFP au explicat că „a existat o inadvertenţă” şi că nu pot oferi mai multe informaţii.

„Ştim doar că a fost scos de pe site şi va fi republicat ori în cursul zilei de azi, ori în curând”, au declarat pentru gândul reprezentanţii biroului de presă din cadrul ministerului.

Proiectul de Hotărâre prevede majorarea taxelor şi impozitelor locale, dar şi creşterea amenzilor cu 16,05% începând cu anul viitor.

Amintim că, miercuri seară, Victor Ponta a explicat că la Ministerul Finanţelor este ca într-o „scrisoare pierdută”: „Când am văzut ştirea – căci eu n-am văzut propunerea – l-am sunat pe ministrul Florin Georgescu şi i-am spus ‘Domnule, aţi înnebunit, ce aveţi?’.

El a spus că nu ştie nimic şi că-l sună pe secretarul de stat Liviu Voinea. Îl sună pe Voinea, care spune ‘Nu ştiu nimic’. Că aşa este la Ministerul Finanţelor, este ca într-o ‘scrisoare pierdută’. După care m-au sunat înapoi, în aceeaşi ordine ierarhică, şi mi-au explicat. Sigur, discuţia nu a fost aşa de veselă cum o descriu eu”.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă