23.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăAfaceristul Remus Truică, EXECUTAT SILIT în contul unei datorii de 3 milioane...

Afaceristul Remus Truică, EXECUTAT SILIT în contul unei datorii de 3 milioane de euro la bancă

Problemele se ţin lanţ pentru miliardarul Remus Truică. Afaceristul riscă să piardă domeniul de la Snagov din cauza unei datorii de 3 milioane de euro la bancă. Deşi are în plan investiţii uriaşe în energia solară, se pare că Truică a uitat să-şi plătească ratele la un credit mai vechi, iar acum este executat silit.

Palatul de la Snagov a ajuns de vânzare, lucru recunoscut şi de Irina, mama gemenelor lui Remus Truică. Asta după ce miliardarul a contractat în 2008 un credit de 3 milioane de euro pentru care a garantat tocmai cu impresionanta vilă, transmite B1.ro.

Citeşte şi Remus Truică, găsit vinovat de răpire internaţională

Pentru că în tot acest timp nu a avut grijă să-şi restituie datoria, Truică a fost dat în judecată de bancă. Afaceristul a pierdut însă procesul, iar acum a ajuns să fie executat silit.

Paradoxal sau nu, Remus Truică are de gând să investească în următorii ani un miliard de euro într-o nouă afacere. Este vorba despre un proiect eco, din domeniul energiei panourilor solare. Aceasta nu este însă prima dată când Truică ajunge prin tribunale din cauza datoriilor neplătite.

Citeşte şi Remus Truică, urmărit penal pentru violenţe faţă de soţia sa

Omul de afaceri a mai fost dat în judecată în ianuarie de firma de la care şi-a cumpărat mobila pentru decorarea biroului din casa situată pe domeniul Snagov. Atunci, instanţa a decis ca Remus Truică să plătească aproape 100.000 de lei pentru că nu a plătit marfa primită.

Citeşte şi Reţeta lui Truică: 2 milioane de euro din vânzarea bunurilor statului (ARTICOL INTEGRAL)

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă