6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalWall Street schimbă strategia. Se pregăteşte de victoria lui Joe Biden

Wall Street schimbă strategia. Se pregăteşte de victoria lui Joe Biden

Donald Trump scade în sondajele de opinie efectuate la nivel naţional şi la nivelul statelor, informează News.ro.
 
Unii dintre ei au vorbit neoficial, iar alţii  în condiţii de anonimat, pentru că nu au fost autorizaţi să vorbească public pe această temă.

Schimbările de ton şi de aşteptări şi, în unele cezuri, pregătirile pentru o preşedinţie Biden, reprezintă o schimbare de atitudine pentru mulţi directori care în privat au apreciat reducerea impozitelor pe profit şi pe venit aplicată de Trump, alături de eliminarea unor reglementări.

Michael Novogratz, investitor şi filantrop, a spus că a observat o schimbare la mulţi dintre prietenii săi care erau convinşi că Trump va câştiga pentru că, la momentul respectiv economia zbârnâia, iar piaţa bursieră creştea puternic.

De la începutul pandemiei de coronavirus, milioane de americani au fost nevoiţi să intre în şomaj, iar piaţa, deşi a recuperat pierderile masive, continuă să fie volatilă.

”În urmă cu cinci luni am luat cina cu 10 dintre cei mai buni investitori. Am fost singurul care a crezut că Biden va câştiga. Opt au fost pentru Trump, unul indecis şi un singur susţinător al lui Biden. Cred că dacă ai întreba grupul astăzi, ar fi o proporţie de 50 la 50 sau de 60 la 40 pentru Biden”, a spus investitorul.

Pregătirea pentru o preşedinţie Biden variază de la avertizarea în privat a clienţilor şi a prietenilor că impozitele lor vor creşte în curând, până la directori care vorbesc cu oameni apropiaţi de Biden în speranţa că vor avea acces la Casa Albă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă