Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Wall Street schimbă strategia. Se pregăteşte de victoria lui Joe Biden

Actuali şi foşti directori de pe Wall Street, analişti, lobbyişti, avocaţi şi consultanţi politici cu clienţi din sectorul bancar au vorbit pentru CNBC despre modul în care sectorul financiar se pregăteşte pentru o posibilă victorie a democratului Joe Biden.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

26.06.2020 - 12:26

Donald Trump scade în sondajele de opinie efectuate la nivel naţional şi la nivelul statelor, informează News.ro.
 
Unii dintre ei au vorbit neoficial, iar alţii  în condiţii de anonimat, pentru că nu au fost autorizaţi să vorbească public pe această temă.

Schimbările de ton şi de aşteptări şi, în unele cezuri, pregătirile pentru o preşedinţie Biden, reprezintă o schimbare de atitudine pentru mulţi directori care în privat au apreciat reducerea impozitelor pe profit şi pe venit aplicată de Trump, alături de eliminarea unor reglementări.

Michael Novogratz, investitor şi filantrop, a spus că a observat o schimbare la mulţi dintre prietenii săi care erau convinşi că Trump va câştiga pentru că, la momentul respectiv economia zbârnâia, iar piaţa bursieră creştea puternic.

De la începutul pandemiei de coronavirus, milioane de americani au fost nevoiţi să intre în şomaj, iar piaţa, deşi a recuperat pierderile masive, continuă să fie volatilă.

”În urmă cu cinci luni am luat cina cu 10 dintre cei mai buni investitori. Am fost singurul care a crezut că Biden va câştiga. Opt au fost pentru Trump, unul indecis şi un singur susţinător al lui Biden. Cred că dacă ai întreba grupul astăzi, ar fi o proporţie de 50 la 50 sau de 60 la 40 pentru Biden”, a spus investitorul.

Pregătirea pentru o preşedinţie Biden variază de la avertizarea în privat a clienţilor şi a prietenilor că impozitele lor vor creşte în curând, până la directori care vorbesc cu oameni apropiaţi de Biden în speranţa că vor avea acces la Casa Albă.

Comentarii