Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Un acrobat de la Cirque du Soleil a murit în timpul reprezentației din Statele Unite

Acrobatul Yann Arnaud, în vârstă de 38 de ani a murit după ce a căzut în timpul unui spectacol al Cirque du Soleil la Tampa Bay, statul Florida.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 19.03.2018 - 08:23

Artistul francez făcea o acrobaţie aeriană. El a murit mai târziu la spital. "Întreaga familie Cirque du Soleil este în şoc şi devastată", se arată într-un comunicat al circului.

Compania a transmis că lucrează împreună cu autorităţile locale la investigaţie pentru a stabili ce s-a întâmplat.  Trupa a anulat cele două spectacole programate duminică la Tampa.

Arnaud lucra cu Cirque du Soleil de peste 15 ani. "A fost iubit de toţi cei care au avut şansa de a-l cunoaşte", a spus directorul companiei, Daniel Lamarre. Acesta nu este primul membru al Cirque du Soleil care moare într-un incident pe scenă. În 2013, un acrobat a murit după ce a căzut pe scenă în Las Vegas. Şi fiul fondatorului Cirque du Soleil a murit în decembrie 2016 după ce a fost zdrobit de o rampă.

Cirque du Soleil a fost fondat în 1984, în Montreal, când trupa era formată din 20 de artişti de stradă. Astăzi este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 4.000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1.300 de artişti din aproximativ 50 de ţări. Peste 160 de milioane de spectatori din peste 400 de oraşe de pe toate continentele au urmărit, până în prezent, spectacolele Cirque du Soleil.

Comentarii

loading...