7.2 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalVIDEO. Putin a jucat hochei în Piaţa Roşie alături de politicieni şi...

VIDEO. Putin a jucat hochei în Piaţa Roşie alături de politicieni şi de vedete sportive

Putin, în vârstă de 66 de ani, s-a echipat complet pentru meciul amical din Piaţa Roşie a Moscovei. El a tras şuturi de antrenament şi s-a luptat pentru posesie cu ministrul Apărării al Rusiei, Sergey Shoygu şi cu staruri ale hocheiului..

Meciul festiv de hochei are loc în fiecare an cu o săptămână înainte de Crăciun, sărbătorit de Rusia pe 7 ianuarie. Afară fiind temperaturi negative, Putin a putut fi văzut folosind o pătură verde pentru a se acoperi înainte de meci.

Printre jucători au fost şi Pavel Bure, fost jucător la New York Rangers şi Viacheslav Fetisov, medaliat cu aur la Olimpiadă.

Conform televiziunii de stat RT, preşedintele Rusiei a participat de mai multe ori în meciuri amicale ale Ligii de Hochei Nocturn din Rusia.

Anul acesta, Putin a înscris cinci goluri pentru o echipă a Legendelor Hocheiului într-un meci difuzat de televiziunea de stat. Preşedintele rus, fost agent KGB, este deţinător al centurii negre la judo.

El este cunoscut pentru faptul că nu ezită să îşi demonstreze calităţile fizice. Astfel, în trecut, Putin a putut fi văzut călărind fără tricou în Siberia.
  

Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă