8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalVIDEO "Moarte Americii": Parlamentarii din Iran ard drapelul SUA

VIDEO “Moarte Americii”: Parlamentarii din Iran ard drapelul SUA

Gestul simbolic s-a petrecut miercuri dimineață, în sesiunea parlamentului de la Teheran, la o zi după anunțul lui Trump. Aceștia au strigat „Moarte Americii”.

Ali Larijani, purtătorul de cuvânt al parlamentului, a spus: Dacă Europa și țări importante precum Rusia și China înlocuiesc vidul (lăsat de SUA – n.r.), poate că există o cale să continuăm”.

“Trebuie să înțeleagă că în astfel de circumstanțe, Iranul nu are niciun intere să rămână în aceeași poziție nucleară ca înainte”, a mai spus Larijani.

Președintele Donald Trump a anunțat, marți, că SUA vor părăsi acordul cu Iranul și  că va semna un decret care să impună, din nou, sancțiuni economice împotriva regimului de la Teheran.

“După consultări cu aliaţii, îmi este clar că acest Acord nu poate împiedica activităţile atomice iraniene. Anunţ astăzi retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear iranian”, a afirmat Donald Trump.

 

Cele mai citite

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă