29.9 C
Bucharest
Saturday, 23 September 2023
HomeInternaționalVIDEO. Joe Biden s-a prăbușit pe scenă în timpul unei ceremonii militare

VIDEO. Joe Biden s-a prăbușit pe scenă în timpul unei ceremonii militare

Preşedintele american Joe Biden s-a împiedicat şi a căzut în cursul unei ceremonii militare, joi, la Colorado Springs, în vestul Statelor Unite.

Președintele democrat în vârstă de 80 de ani, care tocmai înmânase ultima diplomă studenţilor Academiei Forţelor Aeriene, în Colorado, a căzut în faţă, sprijinindu-se pe mâini şi genunchi, după ce s-a împiedicat de un sac negru.

Joe Biden, a cărui vârstă şi condiţie fizică sunt un subiect constant de atac de partea unora dintre adversarii săi politici, s-a ridicat apoi în picioare cu ajutorul unui militar aflat alături şi al gărzilor sale de corp.

El a putut fi văzut arătând cu degetul spre acest sac, folosit vizibil pentru a asigura stabilitatea unui aparat pe scenă, ca pentru a explica motivul căderii.

Casa Albă nu a oferit imediat nicio informaţie despre incident şi eventualele consecinţe ale acestuia.

În iunie 2022, o imagine a preşedintelui căzând în timpul unei plimbări cu bicicleta a făcut deja furori. Şi atunci, Joe Biden s-a ridicat şi nu a suferit nicio vătămare vizibilă.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Probleme din ce în ce mai mari pentru Russell Brand. Actorul se confruntă cu noi acuzații

Încă o femeie a ieșit la înaintare acuzându-l pe actorul și comediantul Russell Brand de comportament sexual inadecvat, notează Fox News. Potrivit BBC, femeia spune...

Cătălin Drulă cere eliminarea taxei de la Podul Prieteniei

Președintele USR, Cătălin Drulă, a făcut apel sâmbătă la guvernele României și Bulgariei să elimine taxa de pod de la Giurgiu la Ruse. Această...

Un bărbat care a pipăit o adolescentă în zonele intime și a lovit-o pe alta, cercetat sub control judiciar

Cele 2 adolescente, ambele cu vârsta de 16 ani, domiciliate în municipiul Galați, au reclamat că, în timp ce se aflau într-un mijloc...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies