Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

VIDEO de la scena morţii lui Prince: Imaginile au fost făcute publice de poliţie

Înregistrări video şi fotografii realizate de poliţia americană în locuinţa lui Prince din Minneapolis, după ce acesta a fost descoperit decedat, pe 21 aprilie 2016, au fost făcute publice, după ce procuratura a anunţat că nicio persoană nu va fi pusă sub acuzare.

Share

Rl online 0 comentarii

20.04.2018 - 13:47

Prince a murit din cauza unei supradoze accidentale de fentanil, astfel că nicio persoană nu va fi pusă sub acuzare, a anunţat, joi după-amiază, Procuratura din Minnesota, conform CNN.

"Prince nu avea idee că lua o tabletă contrafăcută, care putea să îi provoace moartea", a declarat procurorul Mark Metz, din comitatul Carver.

Procurorul a precizat că nu există dovezi referitoare la modul în care artistul obţinuse tabletele de fentanil, astfel că nu vor fi formulate acuzaţii penale în acest caz.

După acest anunţ, poliţia a făcut publice mai multe înregistrări video şi audio şi fotografii realizate la reşedinţa lui Prince, Paisley Park, după moartea artistului.

Prince a fost descoperit în faţa uşii unui lift din casa sa. Restul înregistrării video prezintă zona în care acesta a fost găsit decedat, seiful, în care se aflau înregistrările lui şi sume mari de bani, şi echipamentul pentru înregistrări muzicale. Într-o fotografie se poate vedea o pudră albă vărsată pe o masă, alături de o linguriţă îndoită, dar aceasta era doar un obiect de artă.

În imaginile difuzate de TMZ, corpul neînsufleţit al lui Prince este blurat.

Pe de altă parte, TMZ scrie că Sinead O'Connor a declarat poliţiei, în timpul anchetei asupra morţii artistului - înregistrarea audio fiind făcută publică tot de autorităţi -, că acesta, sub influenţa drogurilor puternice pe care le lua, era extrem de violent cu femeile, unele dintre acestea fiind chiar spitalizate. Cântăreaţa a declarat poliţiei că Prince a fost violent inclusiv cu ea.

Prince a murit pe 21 aprilie 2016, la vârsta de 57 de ani.

Prince Rogers Nelson, cunoscut sub numele de scenă Prince, născut pe 7 iunie 1958, a fost un cântăreţ, compozitor, actor şi multiinstrumentalist. Prince a fost recunoscut de întreaga lume pentru inovaţiile aduse în industria muzicii, dar şi pentru munca sa eclectică, prezenţa scenică excentrică şi stilul vocal unic. A fost văzut ca un pionier al "sunetului Minneapolis". Muzica sa îmbina genurile rock, R&B, soul, funk, hip hop, disco, psychedelia, jazz şi pop.

 

Memoriile sale oficiale vor fi lansate la sfârşitul anului 2018, după cum a anunţat recent editorul Esther Newberg, de la ICM Partners, potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter. Prince a lucrat la acest volum, pentru care a încheiat un contract cu editura chiar în 2016, împreună cu scriitorul Dan Piepenbring.

Comentarii

loading...