10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalVIDEO Cutremur devastator în Marea Caraibilor. Alertă de tsunami pentru Honduras, Mexic...

VIDEO Cutremur devastator în Marea Caraibilor. Alertă de tsunami pentru Honduras, Mexic și Belize

Centrul de Avertizare pentru Tsunami din Pacific a emis o alertă de tsunami pe o rază de 1.000 de kilometri în jurul epicentrului seismului.

Cutremurul a fost resimţit puternic în Tegucigalpa, capitala statului Honduras, la 519 km, dar şi în statul mexican Quintana Roo. Deocamdată, nu au fost înregistrate victime ori daune materiale semnificative.

Centrul de avertizare pentru tsunami din Pacific a a emis alerte pentru Puerto Rico şi Insulele Virgine Americane şi a avertizat că valurile pot atinge peste un metru înălţime.

Seismul s-a produs miercuri la ora 02,51 GMT (04.51, ora României) la o adâncime de zece kilometri. Epicentrul acestuia a fost localizat la 44 de kilometri de Insula Great Swan.

Cele mai citite

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...
Ultima oră
Pe aceeași temă