21.5 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăInternaționalVIDEO. Britney Spears şi Katy Perry, marile câştigătoare ale MTV Video Music...

VIDEO. Britney Spears şi Katy Perry, marile câştigătoare ale MTV Video Music Awards 2011

Cântăreţele americane Britney Spears şi Katy Perry au fost marile câştigătoare ale MTV Video Music Awards 2011, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

Cele două artiste s-au impus la categoriile „cel mai bun videoclip pop” şi „cel mai bun videoclip al anului”, la gala care a avut loc la Los Angeles aseară.

Lady Gaga a deschis gala MTV Video Music Awards (VMA) de la Los Angeles, deghizată în bărbat, şi a cântat piesa „You and I”. Artista americană a fost acompaniată de un grup de dansatori şi de Brian May, legendarul chitarist al trupei Queen. Cântăreaţa a dansat pe pianul ei şi a aruncat cu spumă de bere în aer pentru a sărbători evenimentul.

 

 

Deşi Britney Spears şi Katy Perry au câştigat principalele trofee ale galei, vedeta serii a fost, potrivit presei americane, cântăreaţa Beyonce, care, vizibil însărcinată, a defilat pe covorul roşu purtând o rochie lungă şi a pozat pentru fotografi.

Beyonce, care este căsătorită cu rapperul Jay-Z, a evitat iniţial reporterii care o aşteptau şi doreau să o întrebe dacă este însărcinată. Timp de mulţi ani, fanii ei şi mass-media au lansat numeroase speculaţii privind o eventuală sarcină.

Cântăreaţa a apărut în faţa fotografilor şi le-a spus acestora că are o surpriză pentru ei, după care şi-a prins între mâini abdomenul proeminent, evidenţiindu-l de sub rochia largă pe care o purta.

Ulterior, cântăreaţa, printre ale cărei hituri se numără „Beautiful Liar” şi „Single Ladies (Put a Ring on it)”, a apărut pe scenă şi a interpretat piesa „Love On Top”, spunând publicului să se ridice în picioare. „Vreau să simţiţi dragostea care creşte în mine”, a mai spus ea.

La sfârşitul cântecului, ea şi-a dat jos jacheta pe care o purta şi şi-a mângâiat abdomenul. În public, soţul său, rapperul Jay-Z, era felicitat de prietenul şi colaboratorul său Kanye West, în timp ce-i făcea cu mâna lui Beyonce.

Cântăreaţa americană s-a impus în cadrul acestei gale la categoria „cea mai bună coregrafie”, pentru videoclipul piesei „Run the World (Girls)”.

Britney Spears s-a impus la categoria „cel mai bun videoclip pop”, pentru „Till the World Ends”. Cântăreaţa americană a urcat pe scenă şi a părut surprinsă, spunând că nu se aştepta să câştige, şi le-a mulţumit fanilor şi membrilor familiei sale.

Trupa Foo Fighters s-a impus la categoria „cel mai bun videoclip rock„, cu piesa „Walk”, Nicki Minaj a câştigat la categoria „cel mai bun videoclip rap”, cu piesa „Super Bass”, iar Katy Perry şi Kanye West au câştigat la categoria „cea mai bună colaborare”, graţie piesei lor „E.T.”.

Justin Bieber s-a impus la categoria „cel mai bun videoclip al unui cântăreţ”, cu piesa „U Smile”, în timp ce trofeul decernat la categoria „cel mai bun videoclip al unei cântăreţe” i-a revenit artistei Lady Gaga, pentru videoclipul piesei „Born This Way”. Acelaşi material s-a impus şi la categoria „cel mai bun videoclip cu un mesaj”.

Tyler The Creator a fost desemnat cel mai bun artist debutant, pentru videoclipul piesei „Yonkers”.

Cântăreaţa britanică Adele a trimfat la patru categorii tehnice – regie, regie artistică, montaj şi imagine, pentru videoclipul piesei „Rolling in the Deep”.

Cel mai bun videoclip al anului a fost desemnat cel al piesei „Firework”, al cântăreţei Katy Perry.

În timpul galei de la Los Angeles, au mai urcat pe scenă Jay-Z şi Kanye West, care au interpretat împreună o piesă extrasă de pe albumul lor comun, „Watch the Throne”. Rapperul Lil Wayne a cântat şi el pe scena Nokia Theatre din Los Angeles, iar Tony Bennett i-a adus un omagiu cântăreţei britanice Amy Winehouse, decedată în luna iulie, la Londra, la vârsta de 27 de ani.

Premiile MTV Video Music sunt decernate în urma voturilor exprimate de public.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă