6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalVIDEO Brazilia: Ce a făcut o mamă când a văzut un hoț...

VIDEO Brazilia: Ce a făcut o mamă când a văzut un hoț înarmat lângă școală

Femeia în vârstă de 42 de ani își aștepta copiii, în fața Colegiului Ferreira Master, când un bărbat îmbrăcat în pantaloni scurți și un hanorac cu glugă s-a apropiat de ea și de ceilalți părinți ținând pistolul îndreptat spre ei, încercând să îi jefuiască, scrie ABC News, citează Digi24.

Incidentul terifiant a fost surprins de camerele de supraveghere din apropierea școlii. În momentul în care îl vede pe atacator, Katia da Silva Sastre scoate propriul său pistol și îl împușcă pe bărbat de mai multe ori, până când acesta se prăbușește pe asfalt.

Femeia îi împinge apoi arma departe de el. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, dar a murit câteva ore mai târziu. Katia da Silva Sastre a fost lăudată pentru curajul ei și pentru că a reușit să împiedice ceea ce se putea transforma într-un masacru.

Guvernatorul din Sao Paolo i-a oferit un buchet de orhidee și a afirmat că Sastre „a intrevenit împotriva unui tânăr care a asaltat copiii și părinții înarmat cu un pistol. Nu se afla la datorie, așa că merită toată aprecierea pentru reacția ei rapidă”.

 ATENȚIE: Imagini care vă pot afecta emoțional

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă