26.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăInternaționalVIDEO. Alina Eremia lansează un nou videoclip, pentru piesa “Când luminile se...

VIDEO. Alina Eremia lansează un nou videoclip, pentru piesa “Când luminile se sting”

Tânăra cântăreață Alina Eremia lansează un nou clip, pentru piesa “Când luminile se sting”, care speră să depășească succesul înregistrat de videoclipul pentru piesa “Cum se face”, care a fost vizualizat de peste 17 milioane de ori pe YouTube.

Noul videoclip include mai multe dansuri pasionale. Coregrafia a fost realizată de Iuri Ribac, partenerul de dans al artistei de la emisiunea ”Dansează printre stele”, iar iubitul din clip și cealaltă femeie sunt interpretați de dansatorii Mircea Vlad și Raluca Netca. Filmările au avut loc la Palatul Bragadiru, în regia lui Michael Adrian Mircea.

„œA fost prima colaborare cu Michael, a cărui viziune m-a captat din prima, reușind să pună într-o lumină cât mai bună ceea ce transmite piesa. A gândit scenariul în jurul unei coregrafii, folosind valențele mele în materie de dans în videoclip”, a explicat Alina. 

„Sper ca piesa și videoclipul să ajungă la sufletele oamenilor și să se regăsească în povestea de viață pe care am ales-o”, a încheiat Alina. 

Noul single al Alinei a fost compus și produs de cei de la MusicExpert Company, care s-au ocupat și de cele mai recente două piese ale artistei. 
   
Ținutele artistei au fost concepute de Mădălina Dorobanțu (Pas de Tout), machiajul a fost realizat de Diana Ionescu, iar coafurile, de Max de la Jovsky Studio. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă