20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalViața amoroasă a lui Larry King cu opt căsătorii, un fiu pierdut...

Viața amoroasă a lui Larry King cu opt căsătorii, un fiu pierdut de mult și divorț la 85 de ani

Gazda show-ului Larry King va fi amintit pentru stilul său de interviu, dar viața sa în afara ecranului a fost incredibil de dramatică.
 
King – care a murit pe 23 ianuarie 2021 la vârsta de 87 de ani – a fost căsătorit de opt ori, inclusiv de două ori cu aceeași femeie.
 
Prima căsătorie a fost la 19 ani în 1952 cu iubita sa de liceu, Freda Miller. Mariajul ar fi fost anulat în anul următor la presiunea părinților celor doi.
 
S-a căsătorit cu a doua soție, Annette Kaye, în 1961, care a născut primul său copil, Larry King Jr., în vârstă de 58 de ani. Căsătoria lui Larry cu Annette a durat doar câteva luni, cuplul divorțând în același an în care s-au căsătorit. El nu și-a întâlnit copilul cel mare, Larry King Jr, până la vârsta de 30 de ani, Annette l-a născut pe băiat după divorț.
Soția numărul trei a fost un star Playboy pe nume Alene Akins, cu care Larry s-a căsătorit în 1961 – iar el l-a adoptat pe fiul ei, Andy în 1962, care a murit anul trecut.
 
În 1963, cuplul s-a împăcat și s-a recăsătorit în 1967. Au avut o fiică, Chaia, care a decedat în 2020.Alene, s-a stins din viață în 2017, cu Larry deplângând moartea sa.
 
A patra căsătorie a fost cu Mary Francis „Mickey” Stuphin în 1963 – de care a divorțat ulterior în 1967 înainte de a se recăsători cu Alene în 1976 – 1983.
 
A întâlnit-o pe femeia de afaceri Julie Alexander în 1989, pe care a cerut-o să fie a șasea soție a sa. S-au despărțit în 1991.
Gazda TV ,Shawn Southwich a fost soția numărul șapte.Larry a avut nouă nepoți și patru strănepoți ca urmare a numeroaselor sale căsătorii.

Larry s-a căsătorit cu actrița, cântăreața, și gazda TV Shawn Southwick în 1997 – și împreună au fii Chance, 21 de ani, și Connor, 20 de ani.
 
Cuplul a cerut divorțul în 2010 – dar s-a împăcat.
 
Cu toate acestea, au depus din nou divorț în august 2019 – iar cazul era în desfășurare la momentul morții sale.
 
Reflectând asupra vieții sale haotice în timpul unui interviu cu Anderson Cooper în 2009, în timp ce era încă căsătorit cu Shawn, Larry a declarat: „Nu prea regret. Îmi place să fiu îndrăgostit. ”  

 

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...
Ultima oră
Pe aceeași temă