Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ungaria: Un traficant de persoane reţinut cu 31 de migranţi clandestini în maşină

Un cetăţean ungar și presupus traficant de persoane a fost reţinut de poliţia din oraşul Polgar din estul Ungariei, în timp ce transporta 31 de migranţi clandestini într-o furgonetă, ne spune MTI.

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

30.07.2019 - 21:46

Agenţii Biroului pentru vămi şi impozite au vrut să oprească maşina în cauză luni pe autostrada M3 pentru un control de rutină, dar şoferul în vârstă de 54 de ani a încercat să fugă, fiind în cele din urmă oprit în oraş, prilej cu care agenţii au constatat că în furgonetă se aflau 29 de bărbaţi şi doi minori.

Pasagerii nu au putut prezenta acte de identitate sau călătorie. Douăzeci şi nouă dintre ei au susţinut că sunt afgani, iar doi indieni.

Şoferul, care este din Budapesta, este bănuit de trafic de persoane.

În interesul anchetei, poliţia a refuzat să dezvăluie de pe teritoriul cărei ţări au intrat migranţii respectivi în Ungaria, menţionează MTI.

Comentarii

loading...