Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ungaria şi Slovacia vor fi legate prin două noi poduri

Reprezentanţii Ungariei şi Slovaciei au semnat marţi la Bratislava un acord pentru a construi două noi poduri care vor lega cele două ţări, unul peste un braţ al Dunării iar altul peste râul Ipoly, transmite MTI.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.12.2018 - 19:45

Noul pod peste braţul Dunării va fi construit la Dunakiliti, în nord -vestul Ungariei, şi va permite trecerea pietonilor şi bicicliştilor, în timp ce podul peste râul Ipoly va fi construit între Vrvovka, Slovacia, şi Orhalom, Ungaria, şi va înlocui un pod mai vechi de lemn, pentru a permite trecerea vehiculelor.

Implementarea acestor proiecte va fi finanţată de la bugetul Programului de cooperare transfrontalieră Interreg Slovacia-Ungaria 2014-2020.

Comentarii

loading...